Vaste trips

Sunset Sail Dream Trip

‘’Deze prachtige zonsondergang sail is er zonder twijfel één die u niet meer zal vergeten.’’

Elke dinsdag / Check-in at 15.30 / Vertrek 16.00 / Terug 19.00 – 19.30 uur.

Omschrijving trip: 
Zeil met ons mee naar een prachtige zonsondergang. Vanaf de Handelskade in Punda, gelijk naast de Venezolaanse fruitmarkt, begint onze Sunset Sail Dream Trip. Vanaf hier varen we langs de Curaçaose kustlijn richting Oostpunt.

Gedurende de trip hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken dat u iets te kort komt, want tijdens de tocht kunt u onbeperkt gebruik maken van onze open bar.

Na een kleine twee uur varen worden dan uiteindelijk de zeilen gehesen en wordt ontspannen koers gezet richting de meest spectaculaire zonsondergang van Curaçao.

Vergeet tijdens deze trip niet om uw camera mee te brengen, want dit is het moment voor ultieme vakantiefoto’s. Uiteraard wil onze crew u altijd assisteren met het maken van deze foto’s.  


SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS [Fingerfood // Drinken]
VOLWASSENEN: 65$ / 115 fl // KINDEREN: 35$ / 60 fl  // LOCALS & STAGIARES: 65fl

*Wij accepteren geen creditcards
 

INCLUSIEF:

  • Fingerfood 
  • Drinken (bier, fris, wijn, sangria, punch).
  • Welkomstdrankje

Afternoon Snorkel & Sail Adventure

Woensdagen en Zondagen  / Check in at 11:00 am  / Vertrek 11.30 am / Terug at 17:00 pm

Omschrijving trip: 
Vanuit de haven van Willemstad vertrekt de Insulinde richting het oosten. Via een korte motorcruise langs de Curaçaose kustlijn komt u vervolgens aan bij de Caracasbaai. Hier kunt u onder begeleiding van onze crew het water in om te snorkelen bij de gezonken sleepboot. Dit scheepswrak is Curaçaos mooiste snorkelspot. De sleepboot is de thuishaven voor verschillende prachtige visjes en andere zeediertjes. Tijdens het voeren ziet u verschillende visjes in alle soorten, maten en kleuren voorbij zwemmen.

Na deze prachtige snorkelervaring varen we door naar Fuik Baai. Een prachtige natuurlijke baai waar u alleen per boot kunt komen. In deze baai ligt het schip vervolgens voor anker zodat u hier kunt doen waar u op dat moment zelf zin in heeft.  Zo kunt u hier een verfrissende duik maken, naar het afgelegen strandje zwemmen of een ontspannen plekje op het schip uitzoeken.

Fuikbaai is tevens ook de plek waar de burgers geserveerd worden.

Als u in alle rust heeft kunnen genieten van al het moois wat Fuik Baai te bieden heeft, wordt het schip gereed gemaakt om weer verder te gaan. Rond half 4 worden de zeilen gehesen en wordt de terugreis richting Willemstad ingezet. Dit maakt het een ontzettend aangename en ontspannen afsluiter van de dag.

Terug in de haven rond 17.00.

SPECIALE INTRODUCTIE PRIJS:  [Burgers // Drinken​]
VOLWASSENEN: 79$ /140 Nafl // KINDEREN 40$ / 70 Nafl // LOCALS & STAGIAIRES: 79fl

*Wij accepteren geen creditcards

INCLUSIEF:

  • Eten ‘Create your own burger’ (kip- en hamburgers), diverse hapjes (snacks, fruit).
  • Drinken (bier, fris, wijn, sangria, punch).
  • Snorkels, vinnen, noodles.
  • Snorkelguide.

 

Er is iets misgegaan. Roze gemarkeerde velden zijn verplicht!

Vraag uw trip nu aan
Zo ja, geef aub een beschrijving